DIGITALE DRUKKERIJ GEPRINT

Textielbedrukking / Zeefdruk

Zeefdruk, Stanley/Stella, werkkledij, sportkledij, crew kledij, merchandising

Zeefdruk of digitaal?

Beide methoden zijn even kwalitatief. Wij maken steeds de beste keuze voor de toepassing waarvoor je de kledij nodig hebt. 

Duurzaam

Vanaf een bepaalde oplage wordt onze kledij bedrukt met watergebaseerde inkten die op 60° wasbaar zijn en overstrijkbaar zijn. Echt topkwaliteit en duurzaam.

TEXTIELBEDRUYKKING / ZEEFDRUK

Stanley/Stella kleding

TEXTIELBEDRUYKKING / ZEEFDRUK

Native Spirit Kledij

TEXTIELBEDRUKKING / ZEEFDRUK

Event crew kledij

Ga voor een duurzaam festival of event en kies voor je crew kledij of merchandising voor Digitale Drukkerij Geprint.

WERKKLEDIJ

Of je nu schilder bent, elektricien of schrijnwerker, je mag er wel professioneel uitzien op de werkvloer bij je klanten in kantoor of thuis. Bovendien kan je nog wat reclame maken wanneer je aan het werk bent als je logo mooi op je rug pronkt. 

HORECA KLEDIJ

Als horeca uitbater wil je natuurlijk dat jouw personeel stralend op de werkvloer staat en dat ze makkelijk te herkennen zijn. Wij kunnen je helpen om dit plaatje volledig te doen kloppen met horeca kledij volledig gepersonaliseerd in jullie huisstijl! Hemden, schorten, polo's,... U vraagt, wij drukken!

VERENIGINGEN

Verenigingen ondervinden vaak heel wat problemen bij het bestellen van hun clubkledij. Ze blijven vaak met een overstock zitten van de kleinste en grootste maten. Het verdelen en de verkoop van de kledij is een heuse rompslomp,... Wij hebben hier de ideale oplossing voor bedacht.

Heeft u interesse? Wij nemen contact met u op